fbpx
Menu Sluiten
Slider

GROEN BEZORGEN

Wij kiezen voor duurzaam en laten onze pakketjes dus bezorgen via Groenbezorgen.
Dat heeft verder geen gevolgen voor jou (bijvoorbeeld in prijs of levertijd), maar wél voor het milieu! Positief welteverstaan. Zo proberen we het aantal autostops te minimaliseren. Hoe het werkt lees je hieronder. Heb je er vragen over? Je kunt altijd contact met ons opnemen via webshop@patermoeskroen.nl.

Hoe werken fietskoeriers van Groenbezorgen?
Een fietskoerier haalt jouw bestelling op bij ons magazijn en brengt deze naar een hub aan de rand van de stad. Hier gaat je pakket met hun duurzame wagenpark naar het landelijke sorteercentrum en vanaf daar door naar de hub aan de rand van jouw stad. Hier neemt een fietskoerier het pakketje weer over en bezorgt hem bij jou thuis.

Wanneer bezorgen fietskoeriers van Groenbezorgen?
De fietskoeriers bezorgen tussen 17:00 en 22:00 uur. Dan is de kans het grootst dat je thuis bent.

Kan ik het bezorgmoment wijzigen?
Op de dag van bezorging kun je tot 14.00 uur jouw bezorgadres wijzigen en tot 17:00 uur je bezorgdag. Dat kan hier. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice van Cycloon, onze partner. Bel op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur naar 085 – 27 33 273. Houd de Track & Trace code bij de hand om snel geholpen te worden.

Wij houden dus van een groene wereld! Daarom verzenden we al onze (brievenbus)pakketten via Groenbezorgen. De missie van deze fanatieke fietskoeriers: minder auto’s binnen de bebouwde kom voor een schoner milieu en een prettiger straatbeeld. Door onze samenwerking met Groenbezorgen voorkomen wij als Pater Moeskroen meerdere autostops én onze zendingen worden op duurzame wijze verwerkt en bezorgd. Ook goed om te weten over Groenbezorgen:

  • Het team van Groenbezorgen fietste vorig jaar 9 keer de wereld rond! Daarmee hebben zij meer dan 100.000 autostops voorkomen.
  • Groenbezorgen werkt samen met fietskoeriers in meer dan 60 steden in Nederland. Samen zorgen zij voor minder verkeer en minder CO2-uitstoot. En dus een leefbare stad!
  • Via het slimme netwerk van Groenbezorgen met onder andere cycloon.eu, worden post en pakketten net zo snel bezorgd als bij grote postorderbedrijven.
  • Nog geen fietskoeriers actief op een bepaalde plek in Nederland of daarbuiten? Dan bezorgt Groenbezorgen alsnog zo duurzaam mogelijk, via een autopartner.
  • Groenbezorgen levert op zakelijke adressen overdag en bij particulieren met name in de avond. Daardoor kun je je pakket meestal bij de eerste bezorgpoging in ontvangst nemen.

Meer weten over Groenbezorgen? Bekijk www.groenbezorgen.nl.