In reprise: FIESTA THEATERTOUR

Op veler verzoek spelen we dit seizoen onze theatershow “Fiesta” in Reprise.

De Feel-good folkshow‘ Fiesta’ belooft een en al feest. Neerlands folkband Pater Moeskroen vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. Een avond vol karakteristieke Ierse feest-folk en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten, het handelsmerk van de heren van Pater Moeskroen. Check onze agenda voor speeldata en tickets!

Zomerse vooruitzichten: De Zwarte Cross

Langzaam sluiten we onze ‘Fiesta’ tour af mogen we zo nu en dan al wat festivals bekend gaan maken. In de reeks ‘Zomerse Vooruitzichten’ vandaag: De Zwarte Cross. Op zondag 16 juli staan we in de Megatent. Wie gaan we daar tegen komen?

http://www.zwartecross.nl

Voorverkoop Lieverlee Festival 2017

3JS , Pater Moeskroen, The Wetnecks & meer (Lieverlee Festival)

Zaterdag 24 juni heropent De Kersouwe in samenwerking met de gastheren Pater Moeskroen, voor de 4e maal haar deuren voor het ‘Lieverlee Festival’. Het festival presenteert haar bezoekers elk jaar, in een ontspannen en toegankelijke sfeer voor jong tot oud, een verrassende mix van nederpop, muziektheater en feest!

Vol trots presenteren we de eerste namen voor dit jaar:  3JS, PATER MOESKROEN en THE WETNECKS. 

Na het vorig jaar uitverkochte festival, komt er met de 3JSweer een top-act naar het Lieverlee Festival. Het Volendamse trio brengt met haar uitmuntende band subtiliteit en aanstekelijkheid, wat ze maakt tot de drie koningen van de Nederlandstalige pop. Inmiddels heeft 3JS gouden platen aan de muur en kunnen ze bogen op talloze plat gespeelde feesttenten en een volledig uitverkochte theatertournee. Hierbij valt telkens op dat de fans komen uit alle lagen van de bevolking: jong, oud, man, vrouw, arm, rijk, bankstel of alternatief. Hoe dat kan? De verklaring is simpel: 3JS is echt en puur! 

Pater Moeskroen staat voor aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich ‘Roodkapje’ niet meer?! Momenteel toert Pater Moeskroen door het land met hun theatershow FIESTA. Op het Lieverlee festival sluiten ze dit theaterseizoen af in ‘Fiesta-stijl’, welke vrienden zullen ze dit jaar meenemen?

Twee Jaar geleden haalden we The Wetnecks uit Alamaba voor hun première in Nederland, sindsdien is dit kolderieke gespuis een vaste waarde in het Nederlands festival circuit (o.a. Zwarte Cross, Paaspop, Festyland) Hits van ’toen’ en ’nu’ in een ‘Hillbilly-Bluegrass-jas’. Zien is beleven!

In de aanloop naar 24 juni kunnen jullie nog veel meer moois van ons verwachten…. 

Open: 18.00u

Aanvang: 19.00u

Kaarten: 25,00 EUR. + servicekosten.

www.patermoeskroen.nl

www.lieverleefestival.nl

www.kersouwe.nl

Fiesta in Premiere!

Morgen is het zover, we laten onze nieuwe voorstelling op jullie los tijdens de premiere van Fiesta! De plaats van handelen is het Fulcotheater in IJsselstein; een plek waar wij graag komen. Een plek van volle zalen en lachende gezichten… tenminste de zaal is helemaal tot op de laatste stoel uitverkocht; nu de lachende gezichten nog. Morgen is ook de dag dat we ons nieuwe album ‘Fiesta’ officieel uitbrengen. We houden jullie op de hoogte….tot morgen!

 

Groeten uit de studio

Het blijft een mooi proces… Maandenlang broedt je op liedjes. Samen met wat oude parels smeedt je er een show van en uiteindelijk probeer je “je nieuwe kindjes” vast te leggen op de gevoelige audioplaat. Dit keer zijn we neer gestreken in de Sound Vision Studio van George Konings, en dat is een genot! Een prachtige studio met gedreven producer, paters en kornuiten gaan er voor zorgen dat we jullie op 31 januari 2017 een prachtige nieuwe cd kunnen voorschotelen.

Tot volgend jaar!

Wij gaan ons terug trekken om onze nieuwe liedjes vast te leggen op plaat. Daar hebben we veel zin, maar meer nog kijken we uit naar een weerzien met jullie. Na kerst, oud-op-nieuw, drie koningen en misschien de elfstedentocht zien we jullie terug in de theaters van Nederland voor Fiesta:

Try-outs:
20 januari: Hendrik-Ido-Ambacht – Hendrik Ido Ambacht Cascade
21 januari: Roden, Drenthe, Netherlands – Theater de Winsinghhof
27 januari: Sassenheim – Theater ’t Onderdak

PREMIERE:
31 januari: IJsselstein – Fulcotheater

Tour:
28 januari: Zevenaar – Het Musiater
3 februari: Reusel – Reusel, ’t Schouw
4 februari: Gemeente Etten-Leur – Nieuwe Nobelaer: Centrum voor Kunst en Cultuur Etten-Leur
11 februari: Zoetermeer – Stadstheater Zoetermeer
17 februari: Druten – Agora Theater Druten
18 februari: Hardenberg – Theater De Voorveghter
24 februari: Wijk bij Duurstede, Netherlands – Calypso Theater, Wijk bij Duurstede
3 maart: Drachten – Schouwburg De Lawei
4 maart: Heerhugowaard – Cool Kunst En Cultuur
11 maart: Oss – Theater De Lievekamp
16 maart: Gemeente Valkenswaard – Theater De Hofnar
17 maart: Brielle – BREStheater Brielle
18 maart: Zwolle, Netherlands – Stadsschouwburg Odeon
24 maart: Raalte – Hoftheater Raalte
25 maart: Bergen op Zoom – Theater De Maagd
30 maart: Venray – Schouwburg Venray
1 april: Mill, Netherlands – Cultureel Centrum Myllesweerd
6 april: Papendrecht – Theater De Willem
7 april: Lochem – Schouwburg Lochem
21 april: Uden – Markant Uden – Podium voor theater & evenementen
28 april: Bergeijk – Theater de Kattendans
29 april: Winschoten – Cultuurhuis De Klinker
12 mei: Oirschot – RaboTheater De Enck